Home / Schilderen

Schilderwerkzaamheden Antwerpen | Pools Schildersbedrijf R. Jankowski

Op zoek naar een schilder in Antwerpen? Bij Schildersbedrijf R. Jankowski bent u hiervoor aan het juiste adres. Uw huis onderhouden is belangrijk voor de conditie van uw huis. Schilderwerk van hoge kwaliteit kan hierbij niet uitblijven. Wilt u een complete verbouwing ondernemen, een kamer een nieuwe look geven of de buitenkant van uw huis opnieuw laten schilderen? Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerkzaamheden.

Waarmee kunnen we u helpen? | Antwerpen

Schilder Roman is gespecialiseerd in vrijwel alle soorten schilderwerkzaamheden. Zo kunt u terecht bij Roman voor zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken, maar ook voor spuitwerk en behangen kunt u gerust aankloppen bij Roman. Meer weten over een dienst? Klik op de link.

  • Schilderwerken (Spuit-, binnenschilder– en buitenschilderwerk)
  • Behangen (O.a. Renovlies behang)
  • Renovatie

Wat betreft de schilderwerken kunt u denken aan zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken en spuitwerk in en rondom uw woning. Wanneer u bijvoorbeeld oneffenheden op de muur heeft of u een ruimte wilt laten behangen, kan Roman u helpen met alle soorten behangwerkzaamheden. Ook voor renovatiewerkzaamheden in en rondom uw huis kan Roman helpen. Denk hierbij aan stucwerk, plaatsen van plinten en nog veel meer.

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf R. Jankowski ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier aan de schilderwerken.

Kosten schilder Antwerpen

Bij Pools Schildersbedrijf R. Jankowski hoeft kwaliteit schilderwerk niet veel geld te kosten. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een eerlijke prijs die lager is dan u gewend bent.

Schilder Roman werkt graag met een vaste prijs, maar ook een uurtarief behoort tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en schilder Roman komt graag bij u langs om de klus te bespreken. Na het inschatten van het project zal schilder Roman een eerlijke offerte maken die eventueel ook nog besproken kan worden.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf R. Jankowski | Antwerpen

Geïnteresseerd in de schilderwerken of andere diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan. Roman komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Binnenschilderwerken

Spuitwerk

Buitenschilderwerken