Home / Schilderen

Schilder Antwerpen

Schilder in Antwerpen? Bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ben je aan het goede adres. Gespecialiseerd in schilderen. Zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Het is een prettig gevoel als je weet dat je huis er verzorgd uitziet. Daarnaast is het belangrijk dat je huis goed onderhouden is en blijft. Door je huis regelmatig te laten schilderen, zorg je ervoor dat de conditie van je huis op peil gehouden wordt. Je kunt kiezen het gehele huis een nieuwe kleur te geven of opnieuw te laten verven met dezelfde kleur. Als je tevreden bent over de kleur van de buitenkant van je huis, dan kan een nieuwe laag eenvoudigweg al voldoende zijn. Mocht je de behoefte voelen om één kamer in het huis te vernieuwen en te verbouwen, dan kun je dat ook laten doen door expert Roman Jankowski, schilder in Antwerpen.

 

Schilder-Antwerpen

Buiten- en binnenschilderwerk Antwerpen

Je kunt kiezen de buitenkant van het huis op te laten knappen, maar ook zijn er vele mogelijkheden om je woning aan de binnenkant te laten verven. Het is fijn dat je zelf kunt bepalen wat je precies laat verven. Het kan bijvoorbeeld gaan om een studeerkamer, een kinderkamer, de slaapkamer en/of de woonkamer. Het kost veel tijd en moeite om ruimtes zelf te verven, gelukkig is hier een oplossing voor. Door een professioneel schildersbedrijf in te huren bespaar je veel tijd, zorg je voor minder stress én je kunt ervan op aan dat de muren uitstekend worden geverfd. Mocht je liever behang op de muren willen in plaats van verf, dan is dat ook zeker mogelijk. Bij behang kan je kiezen voor diverse patronen, waardoor de kamer opeens een heel ander karakter kan krijgen. Dit is bijvoorbeeld erg leuk in een kinderkamer of in een werkruimte. Je kan met behang alle kanten op, daarom zie je het niet voor niets in vele woningen. Uiteraard heb je met verf ook allerlei leuke opties. Kies bijvoorbeeld voor een contrast in je slaapkamer. Een wand heeft dan een donkere kleur en de andere wand dezelfde kleur, maar dan een tint lichter. Op deze manier creëer je een gezellige sfeer in de kamer en past alles qua kleuren mooi bij elkaar.

 

 

Renovatiewerkzaamheden in provincie Antwerpen

Ook als je van plan bent om ruimtes of je hele woning te renoveren, kun je kiezen voor Schildersbedrijf  Roman Jankowski. Renoveren kost vaak best wat tijd en deze tijd heb je dringend nodig als je je hele woning wilt renoveren. Het is dan prettig om te weten dat de renovatie in goede handen is van een echte professional. Samen wordt gekeken naar de verbeteringen die kunnen worden aangebracht, zodat de woning er weer perfect uitziet en in goede staat is. Het fijne van een renovatie is dat je zelf kunt bepalen wat je precies wilt laten renoveren. Als het gaat om stucwerk, renovliesbehang, het plaatsen van plinten en andere zaken, dan is het prettig om hier samen met een expert naar te kijken en samen te bepalen wat het beste is voor de renovatie.

 

 

Binnenschilderwerk Antwerpen

Jarenlange garantie op alle schilderwerkzaamheden

Bij Pools Schildersbedrijf R. Jankowski ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier aan de schilderwerken.

Wat kost een Poolse schilder in Antwerpen?

Je kan wat betreft de betaling kiezen voor een vaste prijs, maar er is ook een andere mogelijkheid. Je kan kiezen voor een uurtarief, waarbij je per uur voor de service betaalt. Het is maar net wat voor jou het meest gunstig is en waarbij jij je het beste voelt. Voor niet iedereen is dit hetzelfde en daarom is flexibiliteit in de betaalmogelijkheden zeker een luxe. Ook is het mogelijk eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat je weet waar je aan toe bent voordat je de definitieve beslissing zal maken. Een eerlijke offerte is geen overbodige luxe en is deel van de klantvriendelijkheid. Heb je een of meerdere vragen, dan kun je contact opnemen via de telefoon of via het contactformulier op de website.

Kosten schilder Antwerpen

Contact opnemen met de schilder uit Antwerpen: Roman Jankowski

Geïnteresseerd in de schilderwerken of andere diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan. Roman komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.