Home / Behangen

Behangen in Antwerpen

Behang kan ontzettend goed passen in je woning. Met behang aan de wand kun je de muren prachtig bedekken en precies op zo’n manier dat alles in je interieur bij elkaar past. Je kan kiezen voor een mooie effen kleur, maar als je houdt van een bepaald patroon dan is behang daarvoor uitermate geschikt. Behang is er in allerlei kleuren en maten en je vindt ongetwijfeld het patroon en de kleur die het beste in jouw huis past. Het is heerlijk om te bedenken dat je op een eenvoudige manier je huis zo op kunt fleuren en dat je binnen korte tijd kunt genieten van een prachtige stijl. Ook als je hebt gekozen voor een nieuwbouwhuis en nog geen meubels in je woning hebt staan, kun je prima een behang kiezen en vervolgens kun je de meubels erbij uitkiezen. Met behang heb je talloze mogelijkheden en dat maakt deze optie zeer aantrekkelijk voor veel mensen. Het is belangrijk om voor het behangen de muren goed te laten checken op oneffenheden en te kijken of er kleine reparaties aan de muren nodig zijn. Hier betaal je bij Roman Jankowski geen extra kosten voor, wel zo prettig.

Woning laten behangen in Antwerpen

 Het kan jou veel tijd en kosten schelen als je de muren laat behangen door een expert. Het is namelijk een enorm gedoe om zelf te behangen. Je zal lange tijd bezig zijn met de voorbereiding en ook om de muren helemaal behangklaar te maken. Gelukkig kost dit proces veel minder tijd als je het door een professional laat doen. Daarbij komt ook dat het resultaat uitstekend zal zijn als je de klus laat uitvoeren door een expert. Hierdoor bespaar je tijd en onnodige kosten als het verkeerd zou gaan, mocht je het zelf willen doen en je krijgt er veel voor terug als je het door een professional laat uitvoeren. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect resultaat en kun je heerlijk genieten van prachtige muren. Of het nu gaat om een kinderkamer, slaapkamer of woonkamer, Roman staat graag voor je klaar.
Soms twijfelt men tussen behang en verf. Het zijn beide goede opties en vaak is het maar net wat je mooier vindt. Behang gaat in de meeste gevallen wel langer mee dan verf en verven moet je dus iets vaker doen. Verf is daarentegen wel vaak iets goedkoper. Verven gaat vaak sneller dan laten behangen, maar op de lange termijn hoef je het dus minder vaak te doen.

 

Wat kost een behanger? 

Een woning goed laten behangen in Antwerpen hoeft volgens Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski niet veel te kosten. Bij Roman Jankowski kun je terecht voor kwalitatief goed behangwerk tegen een relatief lage prijs.

De prijzen van behangen zijn per klus verschillend. Het hangt er vanaf hoe groot het oppervlak is wat je wilt laten behangen en welk behang gewenst is. Het is dan ook verstandig om een vrijblijvende offerte aan te vragen en contact op te nemen met Roman over de exacte prijzen. Je kunt kiezen voor een vaste prijs, maar ook voor een uurtarief.

Jarenlange garantie op behang

Op het behang van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ontvangt u jarenlange garantie. Van ons kunt u kwaliteit verwachten en om deze reden verzekeren wij u dan ook jarenlang van een resultaat dat blijft ‘hangen’!

Normaal behang of renovlies behang

Je kan kiezen voor normaal behang of voor renovlies behang. Renovlies behang is perfect geschikt voor oude muren en het herstellen van oud stucwerk. De muren zien er daarna direct weer uit als nieuw. Toch kiezen ook nog veel mensen voor het traditionele behang. Mocht je hier vragen over hebben en weet je niet direct wat de beste optie is, neem dan contact op via de telefoon of het contactformulier. Door antwoord te krijgen op je vragen, weet je direct meer en kun je een goede keuze maken. Het is namelijk niet altijd direct duidelijk wat het beste is voor de muren en wat er het mooiste uit gaat zien. Gelukkig kun je met behulp van betrouwbaar advies voor de juiste optie gaan.

Contact opnemen met behanger Roman

Geïnteresseerd in het werk van behanger Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Roman zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de klus