Home / Behangen

Behangen Antwerpen | Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Op zoek naar een behanger voor bijvoorbeeld uw muren in Antwerpen? Bij Pools Schildersbedrijf bent u aan het juiste adres. Behangen is een mooie en traditionele manier om uw muur te bedekken. Tegenwoordig is behang in ontelbaar veel verschillende kleuren, vormen en stijlen te vinden. Zo zit er voor ieder wat wils tussen en is er voor ieder en passend behang.

Een behanger in Antwerpen voor uw behangklussen? Neem gerust contact op met behanger Roman en we bespreken de mogelijkheden.

Behang van kwaliteit | Antwerpen

Behanger Roman Jankowski levert werk van hoge kwaliteit en doet dit met een lach op zijn gezicht. Roman werkt op een professionele manier, werkt graag hard door en zet net dat extra stapje voor de klant.

Voordat Roman zal beginnen met het behangen van uw muren kijkt hij of er kleine reparaties nodig zijn, zoals bijvoorbeeld oneffenheden in de muren. Behanger Roman repareert dit voordat hij zal beginnen met behangen.  Kosten? U betaalt hier niks extra’s voor. Volgens Roman is dit ook onderdeel van het behangen.

Wat kost een behanger? | Antwerpen

Behang van hoge kwaliteit hoeft niet veel geld te kosten vinden wij bij Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski. Bij behanger Roman ontvangt u echt waar voor uw geld en zelfs dat extra stapje. Een eerlijke prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent in Antwerpen.

Elke klus of project is uiteraard anders en dit zal ook terugkomen in de prijs van het behangen. Om de kosten van het behangen in kaart te brengen komt Roman graag bij u langs. Na het inschatten zal er een eerlijke offerte gemaakt worden die eventueel nog te bespreken is. Over het algemeen werkt behanger Roman Jankowski met een vaste prijs, maar had u toch liever een uurtarief gezien, dan is dit ook een mogelijkheid.

Jarenlange garantie op behang

Op het behang van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski ontvangt u jarenlange garantie. Van ons kunt u kwaliteit verwachten en om deze reden verzekeren wij u dan ook jarenlang van een resultaat dat blijft ‘hangen’!

Wat is goedkoper: verf of behang?

Beide manieren hebben voor- en nadelen. Schilderen/verven van muren heeft het voordeel dat het sneller gaat en dat verf vaak goedkoper is dan behang. Behang daarentegen gaat langer mee en is dus op de lange termijn minder werk. Uw muren laten verven of behangen? Vraag het gerust aan Roman en hij zal u advies op maat geven.

Renovlies behang

Naast het klassiek behangen van muren is Roman Jankowski ook gespecialiseerd in renovlies behang. Renovlies behang (renovatievlies) is een perfecte optie voor het herstellen van (oud) stucwerk. Het laat oude muren er weer als nieuw uitzien zonder al te veel moeite. Meer weten over renovlies behang? Lees het hier.

Contact opnemen met behanger Roman

Geïnteresseerd in het werk van behanger Roman? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Roman zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de klus