Over mij

Welkom op mijn website. Als je erover nadenkt om je woning of een andere ruimte (opnieuw) te laten verven, behangen of te laten spuiten dan sta ik graag voor je klaar. Ook ben ik gespecialiseerd in stucwerk en renovlies behang en help ik je hier graag bij. Met veel plezier werk ik voor mijn klanten en doe ik er alles aan om de beste kwaliteit te leveren. Het is fijn om te merken dat vele klanten erg tevreden zijn en dat motiveert mij in mijn dagelijkse werk.

Carrière als schilder in Polen

Als kind wist ik al dat ik schilder wilde worden. Ik ben geboren en opgegroeid in Polen en kwam ik al vroeg in aanraking met het vak. Mijn opa en broer zijn beiden ook schilder en dan leer je al snel de kneepjes van het vak kennen. Ik ben er als het ware al mee opgegroeid. Hierdoor had ik op vroege leeftijd al veel kennis en was ik in gelegenheid veel ervaring op te doen. Schilderen is voor mij heel natuurlijk, waardoor ik een goed inzicht heb in wat er moet gebeuren als het gaat om een nieuwe klus. Dit is een groot voordeel omdat ik vaak direct kan doorzien welke stappen genomen moeten worden om tot een goed resultaat te komen. Toen ik 15 jaar oud was, heb ik bij een professioneel schildersbedrijf gewerkt en daar heb ik alles over de technieken, de verf en het materiaal geleerd. Dit is een hele leerzame periode geweest die de basis is geweest voor mijn verdere ontwikkeling als schilder. Door deze jarenlange ervaring in dienst bij een schildersbedrijf, heb ik ook de mogelijkheid kunnen creëren om zelf een eigen schildersbedrijf te starten. Ondertussen had ik al ontzettend veel kennis en ervaring en kon ik niet wachten om een zelfstandig bedrijf te beginnen.

Naar Nederland

In 2012 ben ik naar Nederland gekomen en heb ik hier met veel plezier mijn schildersbedrijf voortgezet. Ik werk met ontzettend veel enthousiasme en plezier en tegelijkertijd hard en geconcentreerd. Mensen blij maken door het werk wat ik heb afgeleverd, is de drijfveer achter het harde werken. Niets is leuker om te zien dat een klant tevreden en positief verrast is door het resultaat en hier jarenlang van kan genieten. Pas dan heb ik mijn werk helemaal goed gedaan. Het is prettig om te merken dat de tevreden klanten mij aanbevelen bij vrienden, kennissen of collega’s. Op deze manier kan ik nóg meer mensen blij maken en helpen met behangen, verven en schilderen.

Home / Over mij