Home / Spuitwerk

Spuitwerk Antwerpen | Pools Schildersbedrijf R. Jankowski

Uw muren, deuren of plafonds laten spuiten? Pools Schildersbedrijf R. Jankowski helpt u graag. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kan Roman u helpen met al uw spuitwerk in en rondom uw huis. Ook beschikken wij over alle benodigde gereedschappen en professioneel apparatuur om de klus aan te gaan.

Spuitwerken voor in en rondom uw huis | Antwerpen

Spuitwerk is een goed alternatief voor schilderen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw muren of plafonds te laten spuiten. Het spuiten van uw muren of plafonds gaat sneller en goedkoper dan schilderen. Ook zorgt spuitwerk voor een mooi en strak resultaat.

Dankzij een professionele spuitmachine brengt Roman de verf aan op uw muur of plafond. Met spuiten wordt het risico op bijvoorbeeld strepen of vlekken een stuk kleiner. Bij het spuiten in uw huis is het belangrijk om het interieur goed af te dekken. Er komt namelijk nevel vrij bij het spuiten van de muren of plafonds.

Jarenlange garantie op spuitwerk

Bij Schildersbedrijf Roman Jankowski ontvangt u jarenlange garantie op het spuitwerk in Antwerpen. Van Roman kunt u kwaliteit verwachten en daarom verzekeren wij u ook jarenlang plezier van het spuitwerk.

Kosten spuitwerk | Antwerpen

Kwalitatief spuitwerk hoeft niet veel geld te kosten. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een prijs die lager is dan u gewend bent.

Uiteraard is elke klus anders. Om de kosten van een klus in kaart te brengen komt Roman graag bij u langs. Over het algemeen werkt Roman met een vast bedrag, maar een uurtarief behoort ook tot de mogelijkheden.

Extra werk zonder extra kosten

Pools Schildersbedrijf R. Jankowski helpt u graag met uw spuitwerk. Roman werkt op professionele wijze en zet net dat extra stapje. Zo bekijkt hij voor het spuitwerk of er kleine operaties nodig zijn. Dit kunnen oneffenheden in de muur zijn, maar ook kleine scheurtjes. Roman repareert niet zonder extra bijkomende kosten.

Contact opnemen met Pools Schildersbedrijf R. Jankowski | Antwerpen

Geïnteresseerd in de diensten van Roman? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan. Roman komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.