Home / Poolse Schilder

Poolse Schilder in provincie Antwerpen

Ben je op zoek naar een betrouwbare Poolse schilder in Antwerpen die eersteklas kwaliteit schilderwerk oplevert? Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn kwaliteiten. Het bedrijf werd opgericht door Roman Jankowski die al vroeg wist dat hij schilder wilde worden. Op zijn 15e was hij al aan het werk als professioneel schilder, en kort daarna zette hij zijn eigen schildersbedrijf op. Toen hij later naar Nederland kwam heeft hij hier zijn bedrijf voortgezet. Zijn schildersbedrijf is nu gevestigd in Roosendaal. Maar tegenwoordig kun je in heel Nederland en ook in België gebruik maken van de diensten van dit professionele schildersbedrijf. Dus als je op zoek bent naar een Poolse schilder in Antwerpen ben je bij Roman Jankowski aan het juiste adres.

Poolse-Schilder-Antwerpen

Wil je een Poolse schilder in Antwerpen inhuren voor jouw schilderwerkzaamheden?

Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is de professional op het gebied van schilder werkzaamheden. Je kunt ze benaderen voor elke schilderklus, het maakt niet uit of het om schilderwerk voor binnen of buiten gaat. Maar je kunt ook bij ze terecht voor spuitwerk, behangen en renovatiewerkzaamheden. Dit veelzijdige bedrijf zorgt ervoor dat jouw huis er weer helemaal als nieuw uitziet. Wat de klus ook is en waar je ook woont, de vakmensen van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski komen graag bij je langs in Antwerpen om de klus door te spreken en een inschatting te maken van de werkzaamheden.

Ook een expert op het gebied van Renovliesbehang

Zo kun je Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski bijvoorbeeld ook inschakelen voor het aanbrengen van Renovliesbehang. Dit is een bijzonder soort behang wat gebruikt wordt om oud stucwerk op muren te herstellen en te stabiliseren. Met het behang werk je kleine gaatjes, scheuren en andere oneffenheden op een mooie manier weg. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes en nadat het is aangebracht op de muren kun je er gewoon weer overheen schilderen of overheen behangen. Renovliesbehang is goedkoper en makkelijker aan te brengen dan stucwerk, en daarmee is het ook een aantrekkelijk alternatief voor stucwerk in nieuwbouwhuizen. En het gaat ook nog eens tientallen jaren mee. Met het Renovliesbehang van Roman Jankowski ziet je huis er weer prachtig uit.

Wat is het uurtarief van een Poolse schilder?

Misschien vraag je je af wat een Poolse schilder in Antwerpen zou kosten. Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski is van mening dat goed schilderwerk niet duur hoeft te zijn. Daarom vraagt het bedrijf een eerlijke prijs voor zijn werkzaamheden. En deze prijs ligt lager dan wat je misschien zou verwachten voor schilderwerkzaamheden. Roman Jankowski hanteert een vaste prijs voor een klus. Dat geeft de klant zekerheid en voorkomt onverwachte of oplopende kosten. En anderzijds geeft een vast tarief het schildersbedrijf meer flexibiliteit. Maar wil je liever dat er een uurtarief gehanteerd wordt, dan kan dat natuurlijk ook. Vraag daarom gerust en vrijblijvend een offerte aan. De professionals van Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski komen eerst langs om een inschatting van de werkzaamheden te maken en stellen vervolgens een eerlijke offerte op.

Zoek je een Poolse schilder voor binnenschilderwerk?

Wanneer je dus een Poolse schilder in Antwerpen zoekt voor het binnenschilderwerk ben je bij Roman Jankowski aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in al het schilderwerk voor binnen, en helpt je graag ervoor te zorgen dat uw huis er weer als nieuw uitziet. Binnenschilderwerk is een brede categorie. Hieronder valt bijvoorbeeld het schilderen van de muren en het plafond van een woonkamer, slaapkamer of een keuken, maar onder binnenschilderwerk kan ook het schilderen van kasten, trapleuningen, deuren of raamkozijnen vallen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor al je schilderwerk. Want wat je ook voor schilderwerkzaamheden hebt, Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski zorgt ervoor dat je huis weer helemaal strak in de verf staat en weer helemaal straalt.

 

 

Jarenlange garantie op alle binnenschilderwerken

Bij Pools Schildersbedrijf R. Jankowski ontvangt u jarenlange garantie op de schilderwerken. Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier aan de schilderwerken.

Uw binnenschilder in Antwerpen

Door je huis goed te onderhouden en op tijd te verven, blijft de waarde van je huis stabiel of stijgt deze zelfs. Het is heerlijk om te kunnen genieten van een interieur waar jij blij van wordt, zeker als je dit dagelijks kunt doen. Kies daarom voor Schildersbedrijf Roman Jankowski en laat je positief verrassen. Mocht je vragen hebben over een aankomende klus, dan kan je het beste contact opnemen via de telefoon of via het contactformulier.