Home / Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken Antwerpen | Pools Schildersbedrijf R. Jankowski

Op zoek naar een buitenschilder voor uw buitenschilderwerk in Antwerpen? Wij helpen u graag. Kwalitatief buitenschilderwerk van uw woning is erg belangrijk voor de duurzaamheid en onderhoud van uw woning en minstens net zo belangrijk als binnenschilderwerk. De buitenkant van uw huis kan het immers zwaar te voorduren krijgen.

Uw woning, schuur, garage, overkapping, tuinhuis of meubelen laten schilderen? Schildersbedrijf R. Jankowski helpt u graag met uw buitenschilderwerken.

Buitenschilderwerken van hoge kwaliteit | Antwerpen

Roman levert werk van hoge kwaliteit en doet dit met een lach op zijn gezicht. Daarbij zet Roman net dat extra stapje en bekijkt hij voor het buitenschilderwerk of er kleine reparaties nodig zijn. Zijn er scheuren in het houtwerk of is het houtrot? Roman repareert dit gratis voor u.

Kosten buitenschilderwerken | Antwerpen

Buitenschilderwerk van hoge kwaliteit hoeft niet veel geld te kosten en bij ons krijgt u dan ook waar voor uw geld. Daarbij hanteren wij een prijs die waarschijnlijk lager is dan u gewend bent.

Om de kosten van de klus in kaart te brengen, komt Roman graag bij u langs om de klus in te schatten. Hierna zal Roman een eerlijke offerte maken die eventueel nog te bespreken is. Over het algemeen werkt Pools Schildersbedrijf R. Jankowski met een vaste prijs, echter kan er ook gewerkt worden met een uurtarief.

Jarenlange garantie op alle buitenschilderwerken

Bij Pools Schildersbedrijf R. Jankowski ontvangt u jarenlange garantie op de buitenschilderwerken. Roman levert werk van hoge kwaliteit en kan u verzekeren van jarenlang plezier aan de schilderwerken.

Contact opnemen met buitenschilder Roman Jankowski

Geïnteresseerd in het buitenschilderwerk van Roman Jankowski? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Roman zal zo spoedig contact opnemen en de klus bespreken.